Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Paldies!
Publicēts 28. decembrī, 2009.
Noslēdzoties šim ne vienmēr vieglajam, tomēr iespaidiem bagātajam gadam, gribu teikt paldies daudziem cilvēkiem, uzņēmumiem un organizācijām.

Paldies Albertam Jodim par aicinājumu rakstīt šeit blogu. Apsolos censties laboties jaunajā gadā un rakstīt vairāk un iespējams interesantāk :) Tik komentē aktīvāk, lai zinu, ka lasi un mans rakstītais ir interesants :)

Priecājos par daudziem atsaucīgiem interneta resursu vadītājiem un darbiniekiem, kas neatteica informatīvu atbalstu dažādiem notikumiem (daži diemžēl nerealizējās, tomēr tas nemazina prieku par atsaucību) - draugiem.lv, Apollo, ORB, Spoki.lv, Nightlife, SpotNET, Receptes.lv, kā arī daudziem citiem, kas palīdzēja informēt par aktivitātēm.

Radio SWH un Latgales radio iespēju robežās nav atteikuši ne laiku, ne studiju. Latviešu radio vienmēr atsaukušies interesantiem piedāvājumiem.

Partneri - uzņēmumi, kā Coffee Nation, Pedro, Aldaris, Ādažu čipsi, un neskaitāmas aģentūras bijuši atsaucīgi sadarbības - sponsoringa piedāvājumiem. Neņemiet ļaunā, ja kādu iemeslu dēļ jūsu cerības un gaidītais līdz galam nepiepildījās. magicFIB centīsies nākamgad vēl vairāk un gan jau izdosies vēl labāk.

Paldies vienmēr ieinteresētiem žurnālistiem un citiem darbiniekiem ziņu aģentūrās un nacionālajos (īpaši - Diena, Apollo, EasyGet, Spotnet) un reģionālajos (īpaši - Latgales reģionā, manā dzimtajā Rēzeknē) medijos.

Liels paldies maniem kolēģiem, kas veica visus, pat visgrūtākos un steidzamākos darbus - rūpīgi un kvalitatīvi. Lai saka citi ko grib, mūsu darbi vislabākie ;)

Zinu, ka visiem neesmu pateicies, bet tas man liekas nav iespējams. Piesakieties paši! :) Ok, pietiks, nav jau Osakara pasniegšana.

Joprojām esmu sasniedzams, rakstot e-pastu: aivars@magicFIB.lv, skype: aivarinsch, man var sekot tviterī - twitter.com/alipenitis, citu informāciju var noskaidrot aģentūras mājas lapā - www.magicFIB.lv.

P.S. Lasiet un priecājieties par komiksu, lasāmu www.Pratigie.lv - viens no magicFIB pēdējiem veikumiem!


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: