Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Pasaules grandiozākie šovi pieejami latviešiem
Publicēts 27. martā, 2010.
Šoreiz pastāstīšu par to, ko uzsākusi aģentūra magicFIB - fanu reisi.

Droši vien pamanīts pārsteidzoši ātri piepildītais AC/DC fanu reiss, ar visu papildreisu. Tie būs vairāki fanu autobusi, kas šīs vasaras sākumā smagā rokenrola grupas cienītājus vedīs uz koncertu Varšavā. Turklāt nevis vienkārši vedīs - tas būs pilns serviss, lai fanu reisa dalībniekiem ne par ko nevajadzētu domāt, kā vien to, kā pēc koncerta atrast autobusu :)

Fanu reisus magicFIB aizsāka organizēt pagājušogad, kad uz popmūzikas karalienes Madonnas koncertu Tallinā pašmāju mūziķu DJ Ella un Aigara Runča pavadībā devās 2 autobusi ar koncerta apmeklētājiem.

Fanu reisa sūtība - dot iespēju apmeklēt pasaulē pieprasītāko un aktuālāko mūziķu koncertus-šovus, kas nenotiek un tuvākajā laikā nav gaidāmi Latvijā. Fanu reisa dalībnieki ceļā uzlādējas un atpakaļceļā neļauj emocijām norimt, baudot pašmāju mūziķu muzikāli izklaidējošu programmu ar konkursiem, atrakcijām un balvām.

Ceļā gandrīz neierobežotā daudzumā pieejami dzērieni un uzkodas.

Turklāt parasti magicFIB fanu reisa dalībniekiem cenšas sagādāt arī ekskluzīvus pārsteigumus un iespējas. Madonnas fanu reisa dalībnieki koncerta vietā tika, nestāvot grandiozajā rindā :) AC/DC fanu reisā Ufo, Sovvaļnīka un pagaidām neatklātā trešā vadītāja pavadībā vairāk kā desmit cilvēki dosies bez maksas (arī uz koncertu), savukārt The Black Eyed Peas koncerta apmeklējums, kas ir pagaidām tālākais no plānotajiem, pats par sevi ir unikāls, jo šīs grupas koncerti Eiropā ir gandrīz pilnībā izpārdoti jau pāris mēnešus pirms koncerta, un tieši fanu reisam rezervētas pēdējās stāvvietas arēnā.

Informācijai par fanu reisiem var sekot www.fanureiss.lv.

Būs vēl ;) 


 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: